top of page
Benjamin Anderberg Logo logga Malmö

Benjamin har programlett några utav Malmös största events och produktioner under de senare åren. Bland annat för Urban summer online dance workshops, som var en omfattande satsning från Malmö stad. Det var ett digitalt dansprogram med workshops i ett tjugotal olika stilar och flera nivåer. Med sin mångåriga erfarenhet är Benjamin flitigt bokad och under samma period programledde han dans tävlingen JUST DEBOUT NORDIC  samt I AM DANCE- webbserien.

 

Benjamin har anlitats för flera andra uppdrag i Malmö. Som programledare sprider han den den positiva energi som han är känd för, vilket man bland annat kunnat se under Malmöfestivalen. En festival som han jobbat, byggt upp och tagit fram ett flertal vinnande projekt de senaste tio åren. Under festivalen programledde han eventet “Så mycket bättre” där han intervjuade kända svenska artister på scen, samt Best show case competition som är festivalens mest besökta event på ungdomsområdet. Båda blev stora succéer! 2020 ledde Benjamin Industrinatten, som är ett forum där ungdomar, organisationer och företag möts.

 

Utöver att vara en livehost, så har ni även sett honom leda promotion videos för Malmö opera och deras satsning på dans workshops runt om i Sverige. Vänskaps Torget i Folkets park, Lär dig simma- en satsning från Malmö stad samt Urban summer online dance workshops som syntes flitigt på bussar och tåg runt om i Malmö.

ARENA 305 SESSIONS

PROGRAMLEDNING

SLAGTHUSET - INDUSTRINATTEN

PROGRAMLEDNING

JUST DEBOUT NORDIC

PROGRAMLEDNING